Wallbergs Golv AB

Gävleborgs län

Information

Wallbergs Golv AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Wallbergs Golv AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wallbergs Golv AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Wallbergs Golv AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Wallbergs Golv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Faluv. 13, 813 34, Hofors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-20588.

Hofors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Wallbergs Golv AB Privat, ej börsnoterat.

Wallbergs Golv AB har idag 556549-5222 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Wallbergs Golv AB

Bolaget skall bedriva handel med och utföra arbeten med golv- beläggningsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Wallbergs Golv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Mats Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Tuija Hannele som är född 1962 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .