ITELL AB (publ)

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hofors och ITELL AB (publ) är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och ITELL AB (publ) är ett av dem. Statusen för ITELL AB (publ) är att Bolaget är aktivt.

ITELL AB (publ) är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-18. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där företaget finns i jobbar för att företag som ITELL AB (publ) ska trivas.

ITELL AB (publ) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hofors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är teleservicelösningar, försäljning, service och konsultationer avseende telefoniprodukter och tjänster, äga och förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper samt utlåningsverksamhet som ej omfattas av kreditmarknadslagen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ITELL AB (publ) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är ITELL AB (publ) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med ITELL AB (publ) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-645000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med ITELL AB (publ) är Gudmundsäter, Carl Roger som är född 1968 och har titeln VD, Gudmundsäter, Carl Roger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Mikael Ingvar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gudmundsäter, Linda Johanna som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Holback, Bengt Michael som är född 1963 och har titeln Revisor, Blumenberg, Leif Olov som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

ITELL AB (publ) har 556550-5608 som sitt organisationsnummer.