Bastubutiken i Sverige AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Bastubutiken i Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hofors här finns det många olika Aktiebolag. Bastubutiken i Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hofors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Bastubutiken i Sverige AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556552-6497.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0290-765550 alternativt besöka eller skicka post till Bastubutiken i Sverige AB på följande adress Hästskov. 7, 813 33, Hofors.

Bastubutiken i Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Bastubutiken i Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , Vagerstam, Ylva Mariana Regina som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrning av fastigheter, lokaler, butik och näthandel med bastuprodukter, braskaminer och byggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.