RH Fastigheter AB

Gävleborgs län

Information

RH Fastigheter AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där RH Fastigheter AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. RH Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket RH Fastigheter AB har haft sedan 1999-01-01. RH Fastigheter AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till RH Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergbyv. 11, 813 40, Torsåker men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-21870.

Hofors arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är RH Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

RH Fastigheter AB har idag 556559-4651 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för RH Fastigheter AB

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva fastighetsförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I RH Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hyden, Lars Roger som är född 1964 och har titeln VD, Hyden, Lars Roger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hydén, Lena Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .