Lepro i Hofors AB

Gävleborgs län

Information

Lepro i Hofors AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Lepro i Hofors AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lepro i Hofors AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lepro i Hofors AB har haft sedan 1999-01-01. Lepro i Hofors AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lepro i Hofors AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nitv. 2, 813 33, Hofors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-23045.

Hofors arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lepro i Hofors AB Privat, ej börsnoterat.

Lepro i Hofors AB har idag 556574-5105 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lepro i Hofors AB

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsindustri, förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Lepro i Hofors AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmstén, Unto Kalervo som är född 1944 och har titeln VD, Holmstén, Unto Kalervo som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmstén, Eva Lisbet Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .