StjärnDistribution AB

Gävleborgs län

Information

StjärnDistribution AB är ett bolag som finns i Hofors. I StjärnDistribution AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Boqvist, Peter Erik som är född 1973 och har titeln VD, Boqvist, Peter Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Flaschen, Björn Arvid Georg som är född 1960 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med StjärnDistribution AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå StjärnDistribution AB på telefon 0290-767676.

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet med böcker, CD-skivor och presentartiklar samt postorder och webshop för konsumenter inom dessa områden. Bolaget skall även bedriva callcenter, logistik, IT-tjänster och inkassoverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är StjärnDistribution AB av bolagstypen Aktiebolag.

StjärnDistribution AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

StjärnDistribution AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-14 och StjärnDistribution AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för StjärnDistribution AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

StjärnDistribution AB har 556612-7444 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.