BS Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva parkförvaltning och markbearbetningar, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet, byggservice samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BS Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är BS Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 2001-10-05 så skapades BS Entreprenad AB och bolaget är har F-skattsedel BS Entreprenad AB har haft det sedan 2001-10-12.

BS Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-22

556615-4901 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hofors.

Just nu är BS Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med BS Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0290-22220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sjöström, Per Bengt Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom BS Entreprenad AB är Sjöström, Per Bengt Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östblom, Mats Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Vagerstam, Nils Göte Peter som är född 1950 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .