Hofors Byggteknik AB

Gävleborgs län

Information

I Hofors finns det ett Aktiebolag som heter Hofors Byggteknik AB. Det finns flera bolag som liknar Hofors Byggteknik AB i Gävleborgs län. Hofors är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2001-10-05 så har Hofors Byggteknik AB varit registrerat. Idag är Hofors Byggteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Hofors Byggteknik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till BRUKSVÄGEN 3, 813 35, Hofors. Vi ni istället prata med Hofors Byggteknik AB så kan ni göra det på 0290-22220.

Bolaget skall bedriva - nybyggnadsverksamhet av bostäder, industrilokaler och markbearbetningar. - Administrativ och teknisk konsultation inom fastighetsservicebranschen. -Äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sjöström, Per Bengt Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östblom, Mats Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Vagerstam, Nils Göte Peter som är född 1950 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sjöström, Per Bengt Erik .

Hofors Byggteknik AB har 556615-4919 som sitt organisationsnummer.