XL Safe AB

Gävleborgs län

Information

556619-9005 är organisationsnummer för verksamheten XL Safe AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som XL Safe AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som XL Safe AB finns i.

XL Safe AB har varit registrerat sedan 2002-01-28 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för XL Safe AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

XL Safe AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för XL Safe AB är följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Vill ni komma i kontakt med XL Safe AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5659518 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva verksamhet inom service, försäljning, rådgivning, utbildning och montage av entrésystem, inbrottsskydd, brandskydd, rökgasskydd och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med XL Safe AB och det är Noresson, Peter Gunnar som är född 1962 och har titeln VD, Noresson, Peter Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Thilstedt, Bertil Karl Gustaf som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Anders Christer som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,