Bergskvinnan AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hofors och Bergskvinnan AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Bergskvinnan AB är ett av dem. Statusen för Bergskvinnan AB är att Bolaget är inaktivt.

Bergskvinnan AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-25. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där företaget finns i jobbar för att företag som Bergskvinnan AB ska trivas.

I Hofors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva hotell- och restaurangverksamhet samt redovisningsuppdrag och därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergskvinnan AB inte är momsregistrerat.

Idag är Bergskvinnan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Bergskvinnan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-23010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bergskvinnan AB är Stigen, Lars Thomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Benny Allan som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Bergskvinnan AB har 556625-3836 som sitt organisationsnummer.