Svensk Processteknik AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Svensk Processteknik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hofors här finns det många olika Aktiebolag. Svensk Processteknik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hofors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Svensk Processteknik AB är momsregistrerat sedan2002-10-25 och har organisationsnummer 556633-2028.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5232087 alternativt besöka eller skicka post till Svensk Processteknik AB på följande adress Björkhagsg. 10, 813 32, Hofors.

Svensk Processteknik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-10-20.

I Svensk Processteknik AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Augustsson, Eric Victor Mattias som är född 1989 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva processteknisk utveckling i form av konstruktion av maskinell utrustning inom järn- och stålindustrin. Totala systemlösningar inklusive tillverkning och montage skall erbjudas kund där styr och reglerfunktioner ingår med erforderlig datorisering från fältutrustning till serverfunktioner med kommunikation. Företaget skall till kund även erbjuda renodlade tekniska konsulttjänster.