Gunnar Larsson Buss AB

Gävleborgs län

Information

Gunnar Larsson Buss AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där Gunnar Larsson Buss AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gunnar Larsson Buss AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gunnar Larsson Buss AB har haft sedan 2003-01-13. Gunnar Larsson Buss AB har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gunnar Larsson Buss AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagmarksg. 48, 813 33, Hofors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-24030.

Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gunnar Larsson Buss AB Privat, ej börsnoterat.

Gunnar Larsson Buss AB har idag 556637-9714 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Erik Gunnar är den som för stunden ansvarar för Gunnar Larsson Buss AB

Bolaget skall bedriva verksamhet med person- och godstransport, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Gunnar Larsson Buss AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Erik Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gillving, Dick Peder som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Erik Bertil som är född 1935 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .