Sehlberg Consulting AB

Gävleborgs län

Information

I Hofors finns det ett Aktiebolag som heter Sehlberg Consulting AB. Det finns flera verksamheter som liknar Sehlberg Consulting AB i Gävleborgs län. Hofors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sehlberg Consulting AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-02 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2003-01-15 så har Sehlberg Consulting AB varit registrerat och sedan 2003-10-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sehlberg Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Sehlberg Consulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bergbyv. 5, 813 40, Torsåker. Vi ni istället prata med Sehlberg Consulting AB så kan ni göra det på 070-5097280.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom tillhandahållande och försäljning av produkter och tjänster inom telecom, telemarketing och data samt tillhandahålla tjänster inom skogs- & jordbruk och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sehlberg, Carl Anders Mikael som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Linda Sofia Carola som är född 1982 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Sehlberg Consulting AB har 556638-6560 som sitt organisationsnummer.