Ventak Städ AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Ventak Städ AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hofors här finns det många olika Aktiebolag. Ventak Städ AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hofors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Ventak Städ AB är momsregistrerat sedan2004-03-04 och har organisationsnummer 556655-6568.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0290-24505 alternativt besöka eller skicka post till Ventak Städ AB på följande adress Rönningsg. 22 A, 813 34, Hofors.

Ventak Städ AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-02-19.

I Ventak Städ AB så sitter följande personer i styrelsen: , Osmund Eriksson, Karin Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva alla typer av fastighetsstädning, fastighetsskötsel samt vaktmästartjänster, hemstädning, hemhjälp och trädgårdsskötsel. Sanering av klotter, rengöring av ventilation och undertak. Reklamkonsultationer samt försäljning och tillverkning av reklamarbeten. Butiksförsäljning av städ och kontorsmaterial. Äga och förvalta fast egendom och aktier och därmed förenlig verksamhet.