Siwitech Nordic AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av lindningsmaskiner och transformatortestare inom de nordiska länderna, fotografisk verksamhet samt försäljning av bilder och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Siwitech Nordic AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är Siwitech Nordic AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 2004-02-07 så skapades Siwitech Nordic AB och företaget är har F-skattsedel Siwitech Nordic AB har haft det sedan 2004-02-19.

Siwitech Nordic AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-19

556655-7558 är organisationsnummret för företaget som finns i Hofors.

Just nu är Siwitech Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Siwitech Nordic AB så går det att nå dem via telefon på 0290-40210 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Siwitech Nordic AB är Wikberg, Sixten Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Julin, Eva Jenny Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .