Torsåkers Schakt- och Spårservice AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner med förare, svetsarbeten och besiktningar för spår på järnvägar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torsåkers Schakt- och Spårservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är Torsåkers Schakt- och Spårservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 2004-02-16 så skapades Torsåkers Schakt- och Spårservice AB och företaget är har F-skattsedel Torsåkers Schakt- och Spårservice AB har haft det sedan 2004-04-29.

Torsåkers Schakt- och Spårservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-29

556656-0875 är organisationsnummret för företaget som finns i Hofors.

Just nu är Torsåkers Schakt- och Spårservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Torsåkers Schakt- och Spårservice AB så går det att nå dem via telefon på 070-4443397 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torsåkers Schakt- och Spårservice AB är Wiberg, Lars Morgan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundstedt, Elin Vilhelmina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Grundel, Olof Arvid som är född 1957 och har titeln Revisor, Olof Grundel Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .