Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank)

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hofors och Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är ett av dem. Statusen för Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är att Bolaget är aktivt.

Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-23. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) ska trivas.

Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07. I Hofors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva fastighetsförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07.

Idag är Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 023-18260.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är Einarsson, Olof Erland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörlund, Olav Tryggve som är född 1949 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .

Erland Säljare AB (Fastighetsbyrån Swedbank) har 556661-1728 som sitt organisationsnummer.