Ljungs VVS i Hofors Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Ljungs VVS i Hofors Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hofors här finns det många olika Aktiebolag. Ljungs VVS i Hofors Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hofors jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Ljungs VVS i Hofors Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-10-14 och har organisationsnummer 556665-9016.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0290-22910 alternativt besöka eller skicka post till Ljungs VVS i Hofors Aktiebolag på följande adress Faluv. 24, 813 30, Hofors.

Ljungs VVS i Hofors Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-10-14.

I Ljungs VVS i Hofors Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Eriksson, Eva Carina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Vestin, Adam Erik Christoffer som är född 1986 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva installationer och butikshandel med allt inom VVS, försäljning av mattor på metervara och avpassade, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.