Bergsdottern AB

Gävleborgs län

Information

I Hofors finns det ett Aktiebolag som heter Bergsdottern AB. Det finns flera verksamheter som liknar Bergsdottern AB i Gävleborgs län. Hofors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bergsdottern AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-01-27 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2004-11-18 så har Bergsdottern AB varit registrerat. Idag är Bergsdottern AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Bergsdottern AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stjärnsundsv. 1, 813 96, Torsåker. Vi ni istället prata med Bergsdottern AB så kan ni göra det på 0290-86050.

Bolagets verksamhet skall vara handel med värdepapper och därtill hörande verksamhet, konsultverksamhet inom hotell- och restaurangbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Barbro Christina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tommy Göran som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Bergsdottern AB har 556671-0066 som sitt organisationsnummer.