Per Perssons Livs AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per Perssons Livs AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är Per Perssons Livs AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 2005-01-25 så skapades Per Perssons Livs AB och verksamheten är har F-skattsedel Per Perssons Livs AB har haft det sedan 2005-04-28.

Per Perssons Livs AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-07

556675-1995 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hofors.

Just nu är Per Perssons Livs AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Per Perssons Livs AB så går det att nå dem via telefon på 0290-20887 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per Perssons Livs AB är Persson, Per Arne som är född 1967 och har titeln VD, Persson, Per Arne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Petra Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.