Val'Eas Recycling Solutions AB

Gävleborgs län

Information

Val'Eas Recycling Solutions AB är ett av många företag som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Val'Eas Recycling Solutions AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Val'Eas Recycling Solutions AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-18.

Val'Eas Recycling Solutions AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-05-30. Men sedan 2005-09-01 så har Val'Eas Recycling Solutions AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Värnav. 7, 813 35, Hofors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Val'Eas Recycling Solutions AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-757800.

Hofors arbetar för att företag som Val'Eas Recycling Solutions AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Val'Eas Recycling Solutions AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva återvinning av metaller, utveckling av processer för metallåtervinning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Val'Eas Recycling Solutions AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Firman tecknas var för sig av -Birgersson, Lena Elisabet -Claesson, Anna Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Val'Eas Recycling Solutions AB och det är följande personer, Birgersson, Lena Elisabet som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Claesson, Anna Margareta som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Santén, Sven Oskar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thörnblom, Jan Åke Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Astner, Per Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant, Månsson, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor.Lindberg, Jan Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Val'Eas Recycling Solutions AB är 556681-2961.