LBI Teknik AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns LBI Teknik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hofors här finns det många olika Aktiebolag. LBI Teknik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hofors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

LBI Teknik AB är momsregistrerat sedan2005-12-01 och har organisationsnummer 556686-5266.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0290-85013 alternativt besöka eller skicka post till LBI Teknik AB på följande adress Vingesbackev. 9, 813 91, Hofors.

LBI Teknik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-01.

I LBI Teknik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lundman, Alvar Jan-Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lundman, Ann-Britt Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva verksamhet som renovering och försäljning av fordon samt delar till dessa, utföra rekonditionering av bilar och teknisk service i anslutning till dessa verksamheter, uthyrning av lokaler, butiksförsäljning av bildelar, släpvagnstillbehör, färg och däck. Bolaet ska bedriva hästverksamhet innefattande ridlektioner, turridning och övriga konsultationer inom detta område samt försäljning av djurfoder och tillbehör.