Johanssons Handel i Hofors AB

Gävleborgs län

Information

Johanssons Handel i Hofors AB är ett bolag som finns i Hofors. I Johanssons Handel i Hofors AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Gustaf Stefan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Olof Filip Torbjörn som är född 1964 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johanssons Handel i Hofors AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johanssons Handel i Hofors AB på telefon 070-5249791.

Bolaget ska bedriva kioskrörelse och videouthyrning samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Johanssons Handel i Hofors AB av bolagstypen Aktiebolag.

Johanssons Handel i Hofors AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Johanssons Handel i Hofors AB innehar ej F-skattsedel och Johanssons Handel i Hofors AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johanssons Handel i Hofors AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas.

Johanssons Handel i Hofors AB har 556689-1072 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.