AEB Hofors AB

Gävleborgs län

Information

AEB Hofors AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hofors som är den kommunen där AEB Hofors AB finns. I Hofors så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. AEB Hofors AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AEB Hofors AB har haft sedan 2005-12-08. AEB Hofors AB har funnits sedan och 2005-12-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AEB Hofors AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Odlarg. 5, 813 36, Hofors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-8026198.

Hofors arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AEB Hofors AB Privat, ej börsnoterat.

AEB Hofors AB har idag 556690-3174 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AEB Hofors AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom programmering, elektronikframtagning samt projektledning samt därmed förenlig verksamhet. IT-service och support samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av IT-utrustning och tillbehör samt uthyrning av IT-utrustning samt därmed förenlig verksamhet. Produktutveckling av programvaror och elektronik samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av sport-, fritids- och fiskeartiklar samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning samt tillverkning av leksaker samt därmed förenlig verksamhet. Utveckling och försäljning av läromedel samt därmed förenlig verksamhet. Undervisning i kursform eller i skola samt därmed förenlig verksamhet. Handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bär och svamp uppköp samt försäljning. Försäljning, tillverkning samt uppköp av handarbeten och hantverk samt därmed förenlig verksamhet. Caféverksamhet.

I AEB Hofors AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björk, Anders Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lissdaniels, Erik Gustaf som är född 1944 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .