Ovako Hofors AB

Gävleborgs län

Information

Ovako Hofors AB är ett av många verksamheter som finns i Hofors. Det är nämligen den kommunen som Ovako Hofors AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ovako Hofors AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-07-30.

Ovako Hofors AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-11-30. Men sedan 2007-07-30 så har Ovako Hofors AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industriområde Ovako, 813 82, Hofors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ovako Hofors AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-60000.

Hofors arbetar för att verksamheter som Ovako Hofors AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ovako Hofors AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att, direkt eller indirekt, bedriva tillverkning och försäljning av stålprodukter och därmed förenlig verksamhet samt förvalta fast och lös egendom.

Firmatecknare för Ovako Hofors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bäckström, Sven Olof -Fjelleng, Ketil -Tonteri, Jarmo Tapio -Väkiparta, Kimmo Antero Firman tecknas av -Väkiparta, Kimmo Antero i förening med en av -Hag, Rolf Benny -Lyckström, Sten Gunnar -Wilandh, Ulf Örjen Wilhelm Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ovako Hofors AB och det är följande personer, Hag, Rolf Benny som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Lyckström, Sten Gunnar som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Wilandh, Ulf Örjen Wilhelm som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Väkiparta, Kimmo Antero som är född 1965 och har titeln VD, Väkiparta, Kimmo Antero som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Tonteri, Jarmo Tapio som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande.Bäckström, Sven Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjelleng, Ketil som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Anders Tord som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Olsson, Jan Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Nissinen, Nisse Ilari som är född 1966 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Undvall, Johan Bertil Patrik som är född 1968 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.Strömberg, Alf Thomas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Ovako Hofors AB är 556692-1317.