Leif P Saneringskonsult AB

Gävleborgs län

Information

556696-6460 är organisationsnummer för företaget Leif P Saneringskonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif P Saneringskonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Leif P Saneringskonsult AB finns i.

Leif P Saneringskonsult AB har varit registrerat sedan 2006-01-16 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif P Saneringskonsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Leif P Saneringskonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leif P Saneringskonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Leif P Saneringskonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 026-121178 eller genom brev på följande adress:
Dammfallsv. 17, 813 35, Hofors

Bolaget skall arbeta med utveckling av saneringsmetoder, försäljning av kemikalier och konsultverksamhet inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif P Saneringskonsult AB och det är Persson, Leif Gustav som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Mona Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor,