Villaentreprenören i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av monteringsfärdiga hus och byggarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Villaentreprenören i Gävle AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är Villaentreprenören i Gävle AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 2006-06-12 så skapades Villaentreprenören i Gävle AB och företaget är har F-skattsedel Villaentreprenören i Gävle AB har haft det sedan 2006-11-16.

Villaentreprenören i Gävle AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-16

556705-4878 är organisationsnummret för företaget som finns i Hofors.

Just nu är Villaentreprenören i Gävle AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Villaentreprenören i Gävle AB så går det att nå dem via telefon på 026-214450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Villaentreprenören i Gävle AB är Larsson, Olov Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Sven Olov Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Olov Stefan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .