Tobbe Johansson Reklam & Design AB

Gävleborgs län

Information

556711-2940 är organisationsnummer för bolaget Tobbe Johansson Reklam & Design AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tobbe Johansson Reklam & Design AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Tobbe Johansson Reklam & Design AB finns i.

Tobbe Johansson Reklam & Design AB har varit registrerat sedan 2006-09-18 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tobbe Johansson Reklam & Design AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-16.

Tobbe Johansson Reklam & Design AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tobbe Johansson Reklam & Design AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tobbe Johansson Reklam & Design AB så kan ni göra det på telefon genom 0290-28100 eller genom brev på följande adress:
Centralg. 13, 813 30, Hofors

Bolaget skall bedriva försäljning och produktion av annonser, utgivning av annonsblad samt försäljning av reklamprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tobbe Johansson Reklam & Design AB och det är Johansson, Olof Filip Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Engholm, Märta Elisabet Ulrika som är född 1964 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,