Lindroths Åkeri i Torsåker Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri- och transportverksamhet samt bud och fraktverksamhet, uthyrning av anläggningsmaskiner och anläggningsfordon samt gräv- och markentreprenörarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lindroths Åkeri i Torsåker Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hofors så är Lindroths Åkeri i Torsåker Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hofors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hofors och i Gävleborgs län. Redan 2006-10-02 så skapades Lindroths Åkeri i Torsåker Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Lindroths Åkeri i Torsåker Aktiebolag har haft det sedan 2006-10-19.

Lindroths Åkeri i Torsåker Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-19

556712-1081 är organisationsnummret för företaget som finns i Hofors.

Just nu är Lindroths Åkeri i Torsåker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Lindroths Åkeri i Torsåker Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-40115 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lindroths Åkeri i Torsåker Aktiebolag är Lindroth, Lars Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Lars Pontus som är född 1986 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per-Arne som är född 1942 och har titeln Revisor, Barkarby Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .