Hällsjö Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

556714-4489 är organisationsnummer för bolaget Hällsjö Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hällsjö Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Hällsjö Åkeri AB finns i.

Hällsjö Åkeri AB har varit registrerat sedan 2006-11-02 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hällsjö Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-25.

Hällsjö Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hällsjö Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hällsjö Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2102044 eller genom brev på följande adress:
Brännkärrsg. 19, 813 30, Hofors

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hällsjö Åkeri AB och det är Hällsjö, Claes-Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Jan Eskil Staffan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,