Juhlins Maskiner AB

Gävleborgs län

Information

556723-2979 är organisationsnummer för bolaget Juhlins Maskiner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Juhlins Maskiner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som Juhlins Maskiner AB finns i.

Juhlins Maskiner AB har varit registrerat sedan 2007-02-08 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Juhlins Maskiner AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

Juhlins Maskiner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Juhlins Maskiner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Juhlin, Nils Göran

Vill ni komma i kontakt med Juhlins Maskiner AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Sotaskärsv. 11, 813 94, Torsåker

Bolaget skall bedriva bygg 6 gräv entreprenadverksamhet, maskinuthyrning, transporter, försäljning och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Juhlins Maskiner AB och det är Juhlin, Nils Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Juhlin, Ingegerd Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin, Rikard Viktor som är född 1987 och har titeln Suppleant, Grundel, Olof Arvid som är född 1957 och har titeln Revisor, Olof Grundel Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor,