Gävle Dala Revision AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Gävle Dala Revision AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hofors här finns det många olika Aktiebolag. Gävle Dala Revision AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hofors jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Gävle Dala Revision AB är momsregistrerat sedan2007-09-06 och har organisationsnummer 556733-6424.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0290-648800 alternativt besöka eller skicka post till Gävle Dala Revision AB på följande adress Faluv. 29, 813 34, Hofors.

Gävle Dala Revision AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-09-06.

I Gävle Dala Revision AB så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Walander, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva yrkesmässig revision, redovisning, deklarationer och skattekonsultationer samt ekonomisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.