KVW Bodås Konsultationer AB

Gävleborgs län

Information

556741-2647 är organisationsnummer för bolaget KVW Bodås Konsultationer AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KVW Bodås Konsultationer AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hofors som är den kommunen som KVW Bodås Konsultationer AB finns i.

KVW Bodås Konsultationer AB har varit registrerat sedan 2007-10-31 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för KVW Bodås Konsultationer AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-22.

KVW Bodås Konsultationer AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hofors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KVW Bodås Konsultationer AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med KVW Bodås Konsultationer AB så kan ni göra det på telefon genom 0290-42421 eller genom brev på följande adress:
Malmgårdsv. 1, 813 95, Torsåker

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva ekonomisk och medicinsk verksamhet samt fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med KVW Bodås Konsultationer AB och det är Wickman, Kurt Ove som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wickman, Elsa Viveka Vidarsdotter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikman, Anna Ulrika som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ordéus, Jan Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, OTE Revision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor,