Anders Westlunds Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hofors och Anders Westlunds Entreprenad AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Anders Westlunds Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Anders Westlunds Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Anders Westlunds Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-01-22. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anders Westlunds Entreprenad AB ska trivas.

Anders Westlunds Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14. I Hofors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva markarbeten på entreprenad och i egen regi, äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Westlunds Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14.

Idag är Anders Westlunds Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Anders Westlunds Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6855621.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Anders Westlunds Entreprenad AB är Westlund, Jan Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Gunnel Kristina Gustafsdot som är född 1970 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Anders Westlunds Entreprenad AB har 556750-1845 som sitt organisationsnummer.