Thuresson Sadelmakeri

Gävleborgs län

Information

561110-XXXX är organisationsnummer för bolaget Thuresson Sadelmakeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thuresson Sadelmakeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som Thuresson Sadelmakeri finns i.

Thuresson Sadelmakeri har varit registrerat sedan 1987-03-30 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thuresson Sadelmakeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Thuresson Sadelmakeri är och det finns flera bolag i Hofors som också är .

Firmatecknare för Thuresson Sadelmakeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thuresson Sadelmakeri så kan ni göra det på telefon genom 0290-91030 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och reparationer av läderdetaljer m m

Det finns olika personer som har en koppling med Thuresson Sadelmakeri och det är Turesson, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,