HR-Teleteknik

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hofors och HR-Teleteknik är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HR-Teleteknik är ett av dem. Statusen för HR-Teleteknik är att Bolaget är aktivt.

HR-Teleteknik är ett Enskild firma och skapades 2006-12-12. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HR-Teleteknik ska trivas.

HR-Teleteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14. I Hofors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Installation och service av bredband och telefon till alla bredbands och telefonoperatörer. Bredbands och telefonservice till företag och privatpersner och därmed förenlig verksamhet5.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HR-Teleteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14.

Idag är HR-Teleteknik och det finns flera verksamheter som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med HR-Teleteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-21700.

.

De som är på något sätt har med HR-Teleteknik är Rajaniemi, Heimo Johannes som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HR-Teleteknik har 570612-XXXX som sitt organisationsnummer.