Birgittas Babysim - Simskola

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hofors och Birgittas Babysim - Simskola är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Birgittas Babysim - Simskola är ett av dem. Statusen för Birgittas Babysim - Simskola är att Bolaget är aktivt.

Birgittas Babysim - Simskola är ett Enskild firma och skapades 2007-02-06. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där företaget finns i jobbar för att företag som Birgittas Babysim - Simskola ska trivas.

Birgittas Babysim - Simskola är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08. I Hofors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kurser i Babysim, Minisim och Simskola.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Birgittas Babysim - Simskola är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08.

Idag är Birgittas Babysim - Simskola och det finns flera företag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Birgittas Babysim - Simskola så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-24452.

.

De som är på något sätt har med Birgittas Babysim - Simskola är Nielsen, Birgitta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Birgittas Babysim - Simskola har 571115-XXXX som sitt organisationsnummer.