Sonny Jonssons Allservice

Gävleborgs län

Information

Sonny Jonssons Allservice är en verksamhet som finns i Hofors. I Sonny Jonssons Allservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Sonny Yngve som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sonny Jonssons Allservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sonny Jonssons Allservice på telefon 0290-20677.

Bolaget skall bedriva reparation och underhåll av verktygs- & verkstadsmaskiner, städning samt uthyrning, leasing och försäljning av akvarium, fiskar och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sonny Jonssons Allservice av bolagstypen Enskild firma.

Sonny Jonssons Allservice är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hofors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sonny Jonssons Allservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-09 och Sonny Jonssons Allservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sonny Jonssons Allservice så är det följande:

Sonny Jonssons Allservice har 580918-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.