Ol-Jans Gårdsslakteri

Gävleborgs län

Information

I Hofors finns det ett Enskild firma som heter Ol-Jans Gårdsslakteri. Det finns flera företag som liknar Ol-Jans Gårdsslakteri i Gävleborgs län. Hofors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ol-Jans Gårdsslakteri är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1997-02-05 så har Ol-Jans Gårdsslakteri varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ol-Jans Gårdsslakteri och det finns fler företag som är det i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Ol-Jans Gårdsslakteri så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ol-Jans Gårdsslakteri så kan ni göra det på 0290-40575.

Rörelsen skall bedriva förmedling av slakt samt bedriva styckning, rökning, förädlingsverksamhet på gårdsslakteri och försäljning av förädlade livsmedel i gårdsbutik och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Berglund, Annika Ingegerd som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ol-Jans Gårdsslakteri har 580926-XXXX som sitt organisationsnummer.