Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hofors och Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson är ett av dem. Statusen för Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson är att Bolaget är aktivt.

Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson är ett Enskild firma och skapades 2006-04-11. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hofors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson ska trivas.

Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-11. I Hofors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kvalitetsansvarig inom byggverksamhet Byggentreprinadbesiktningar Byggservice

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-11.

Idag är Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson och det finns flera bolag som är det idag i Hofors.

Vill man komma i kontakt med Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8772200.

.

De som är på något sätt har med Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson är Olsson, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bygg & kvalitetskonsult Håkan Olsson har 581009-XXXX som sitt organisationsnummer.