T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar

Gävleborgs län

Information

590912-XXXX är organisationsnummer för verksamheten T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hofors som är den kommunen som T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar finns i.

T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar har varit registrerat sedan 1988-02-22 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar är och det finns flera verksamheter i Hofors som också är .

Firmatecknare för T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar är följande:

Vill ni komma i kontakt med T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar så kan ni göra det på telefon genom 0290-70141 eller genom brev på följande adress:

Bygg- och reparationsmåleri, dekorativa målningsarbeten såsom ådring, marmorering och ornamentmålning samt möbelrenoveringar m m

Det finns olika personer som har en koppling med T Eriksson Måleri & Dekorativa Ytbehandlingar och det är Eriksson, Thomas Erik som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,